Dnes. Zítra. Na podzim & SOUTĚŽ Harry Potter

Nebudu vám lhát. Na podzim jsem se letos těšila ještě méně než kdykoliv jindy. Viděla jsem jenom ty věčné deště, tmu prakticky po celý den,...

Nebudu vám lhát. Na podzim jsem se letos těšila ještě méně než kdykoliv jindy.
Viděla jsem jenom ty věčné deště, tmu prakticky po celý den, hnusné rozčvachtané listí... Po letošním ne tak horkém létě jsem měla pocit, že má přijít ještě teplé období. To se sice objevilo, ale s tím "V pátek už má zase pršet".

Upřímně jsem původně všechno podzimní chtěla bojkotovat i tady na blogu ale... Řekla jsem si, že bych si i na podzimu měla najít něco dobrého. Spousta času stráveného s knížkou v teple domova, bez výčitek z toho, že se flákám doma, horká čokoláda, kabáty a spousta dalších věcí. Kdo by to nemiloval?

 Na podzim taky začíná to období, kdy se pořád na něco těšíte. Halloween, Vánoce a mezitím spousta dalších svátků.
Já na podzim taky pomalu začínám s nákupem dárků. Nemám ráda to kupování na poslední chvíli, upřímně mám většinou nápady na vánoční dárky už v červnu. Ale znáte to... Nikdy nic nevyjde podle očekávání takže pak dva dny před Vánocemi pobíhám po obchoďáku a přemýšlím, která svíčka je nejlepší (taky vždycky když nevíte koupíte svíčku?).

Momentálně čekám na to, až se listy vybarví do všech možných barev, abych mohla vyfotit stromy zbarvené do všech barev podzimu.

Doufám, že si podzim užíváte a nenecháte si ho zkazit ani tím hnusným počasím, co pravděpodobně každou chvíli přijde. Když budete mít špatnou náladu tak se prostě zavřete doma s knihou, zapalte svíčku, zachumlejte se do teplé deky a upíjejte horký čaj.




SOUTĚŽ



A abyste měli co číst, rozhodla jsem se pro vás uspořádat SOUTĚŽ o knížku HARRY POTTER A PROKLETÉ DÍTĚ!

Jediné co pro to musíte udělat je:

  1. Okomentovat článek (Myslím tím normální reakci na něj)
  2. Napsat pod jakým jménem sledujete můj blog.
  3. Email, na který vás v případě výhry kontaktuji.
Vyhodnocení bude 16.10.2016


Angee♥



CO BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT

23 komentářů

  1. Mám to podobně jako ty, začínám shánět dárky, ale jinak se snažím podzim ignorovat, nemám ráda chladno. S knížkou se ale vše zvládá mnohem lépe :) Knihomolkanaentou.blogspot.cz, Lucii.Horakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě podzim znamenají houby. :-D Chodím po lese, hledám a druhý den ležím vyřízená s knihou celý den. :-D Njn a taky ty dárky, mam velkou rodinu, proto bych se nedoplatila, kdybych to kupovala na poslední chvíli. :-)
    Sleduji tě jako Eva Vlášková, aspoň jsem to dříve odklikávala, ted nevim jestli to tam stále je, protože mi to blbne a nevidim to. :-( piesse15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám podzim docela ráda, ačkoli jsem se letos přistihla s touhou si prodloužit léto - přišlo mi málo teplé na to, aby ho tak brzy následovaly deště a ochlazení. :/ Na druhou stranu si teď večery vychutnávám, s čajem se čte nejlépe, stejně tak mám ráda dělání jógy za šera, přiznám se, že je to pro mě méně stresující. :) Ale vážně mi hodně vadí, když vstávám do školy na sedmou a je tma, to jsem v létě milovala, ale teď je to nepříjemné, vyjít v šest v domu a připadat si jako uprostřed noci. :D Každopádně i tak jsem asi momentálně poněkud spokojená, jenom by to chtělo více teplých dní - občas si připadám, jako bych měla chodit v zimní bundě a rukavicích, kozačkách, s šálou a čepicí - a to je teprve říjen! Nedokážu si představit, v čem budu chodit chtít chodit v prosinci. :D
    Blog sleduji jako Narcisse Cinerea, můj e-mail je narcisse.cinerea@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt obdivuju to, že začínáš s nakupováním dárků už teď, já jsem přesně ten typ člověka, kterej kupuje dárky den před Vánoci :D Jinak mám podzim docela ráda, protože mi to přijde hodně melancholické a strašně dobře se mi pak píše a tak celkově mi všechno přijde děsně inspirativní :D A fakt mě překvapilo, že nejsem jedinej člověk, kterej když neví, co má koupit, tak koupí svíčku :D (To snad potěší každého, ne?) :D
    Blog sleduji jako Nicole Dočkalíková a email nicoledockalikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám podzim ráda. Deště a zima mi nijak zvlášť nevadí, aspoň se dá pěkně ležet doma s knížkou, čajíkem a svíčkama :) Je taky víc asu na bloG, když pořád nelítám venku. Akorát to nachlazení se mi mohlo letos vyhnout, ale co už. Vánoční dárek mám zatím koupený jen jeden, ale makám na tom :) Blog sleduji jako Kateřina Miklíková. Mail je nikolaoss.trojtecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Podzim se ještě dá, ale zima brrr..... tu nenávidím. Miluju léto a pořádné vedra, což letos skoro nebylo. Nakupování dárku nechávám až na prosinec, ale s dostatečným předstihem, ne dva dny před Vánoci :D to mám jiné starosti. "Celodenní" tmu nenávidím, ale depky se mi naštěstí vyhýbají. Podzim a zima je ve znamení knih a učení na zkouškové. :)
    Neodebírám tě, jsem asi úplnej idiot ale nevím jak :D
    Email: Nettinsvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám jeseň celkom rada, aj keď samotnú zimu veľmi nie. Mám rada to farebné hranie sa prírody a aj to že sa konečne stretnem s kamarátmi v škole

    KATarína Sládečková
    Sladeckova219@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Podzim je mé nejoblíbenější roční období, letos si ho však neužívá téměř vůbec. Řekla bych, že všechno, co na něm normálně miluji, mě tenhle rok dělá strašně otrávenou, nějak tomu nerozumím a upřímně mě to strašně mrzí. Každopádně s tebou souhlasím - knihy, horká čokoláda, svetry a deky jsou na podzimu báječné. Alespoň čtení si stále užívám.
    Blog sleduji jako Jeffy Black.
    Email: Noalsovajeff@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já to tak nemám. Podzim mám ráda, protože listí je barevné a dlouhé večery jsou skvělé na čtení. Právě jsem si oblíbila jahodový čaj a ten teď piju víceméně každý den. :D Takže jo, podzim mám ráda.
    Blog sleduju jako Pája
    Email: pavlina.mestakova1234@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Momentálně se nejvíc těším na Halloween, hodlám ho pořádně oslavit - nějaký kostým, halloweenské sladkosti a večer strašidelný film! Vánoce jsou na mě ještě daleko :D Navíc před nimi mám ještě narozeniny, což je taky super.
    Jinak studené podzimní počasí podle mého už dorazilo, hold se musíme přizpůsobit více vrstvami oblečení. :)
    Sleduji jako Magdaléna Fiedlerová
    majda.fiedlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Na podzimu mi nejvíc vadí asi přávě ty velké výkyvy počasí - pokaždé, když se ze dne na den tak šíleně změní, jsem hned nemocná, kašlu, nemůžu mluvit, mám rýmu a horečku... no prostě nic moc.
    Na druhou stranu mám na podzim narozeniny a ve škole to ještě není tak moc šílené, jako třeba v lednu. (I když letos maturuju, tak snad to nezakřiknu a nenasolí nám hned příští týden dvacet testů :) )
    Jinak ale mám moc ráda ty chvilky, kdy mám čas jen na odpočinek, ležím, piju čaj a čtu nebo se dívám na film. A hlavně - můžu si už konečně prozpěvovat vánoční písničky nahlas a není to tak divné, jako v létě :)

    Sleduji jako Co zas čteš?
    thecursedbook@gmail.com

    Měj se krásně, užívej podzimu a děkuji za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj!
    Podzim je moje nejoblíbenější roční období. Miluju jeho vůni, déšť, barevné listí, pouštění draků ( ano i v mém věku mě to stále baví! ) a vlastně všechno, co k podzimu patří. Vždycky když si libuji jak je krásně na mě všichni nevěřícně koukají... No jo, asi takových nadšenců, jako jsem já moc není.

    Svíčky jsou jeden z nejlepších dárků a nekupuji je jen jako poslední možnost. Mě osobně udělají vždy obrovskou radost!

    Sleduji tě jako Katniss Lavender

    E-mail: KatnissLavender@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Cítím to stejně, déšt a celkově posmutnělé až hnusné počasí za okny na mne působí negativně. I když třeba miluji přírodu tak pod zamračenými oblaky ztrácím chuť se jí kochat, pobývat v lese atd. Radši se schovávám doma pod teplým svetrem s horkým čajem a knihou. Dalo by se říct, že přes podzim a zimu bych nejlépe nejradši nevystrčila ze dveří ani nos! :D
    Naopak když zasvítí slunce, barvy podzimu se v korunách stromů rozzáří, vše kolem vás příjemně hřeje, tak to si maximálně užívám ale po rozmáčených chodnících s kapucí na hlavě a pocitem chladu si já nerozumím. Též na mne v tomto období doléhají nemoci, rýma, bolest v krku či opary na rtech já nemusím.
    Takže jak si přežívám a zatím tedy úspěšně! :D Též na mne dopadá hodně stresu, téměř nedostatek času, samé učení. Hold začátek školního roku alespon pro mne je velice hekticky, test za testem až se mi z toho hlava motá kolem.
    Ale v čem si na podzim libuji jsou svíčky nechávám se vábit jejich vůní, příjemnou září a u nás doma představují takovou tu správnou pohodlnou atmosféru.


    Jinak tě sleduji z mého knížního blogu Ukrytá mezi řádky knih :)
    E-mail- mysterybookslover23@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    děkuji za soutěž. :o)

    1. Pro mě je tohle období letos ještě smutnější, protože se stalo něco, co mě velmi zasáhlo. Takže tohle období je pro mě teď silně depresivní a nevidím žádné barvy. Dřív jsem ale podzim mívala ráda. Těšila jsem se na pouštění draků s přáteli, na různé koláže z listí. Občas jsem také fotila, ale upřímně jsem fotograf amatér, takže přeji duchaplné a výstižné fotografie. :o) Nač se těším... jaro a léto, kdy je teplo. Tyhle podzimní a zimní měsíce je nejlépe strávit s knihou u krbu. :o))
    2. Chensie Ips Svět mezi řádky
    3. Chensie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem se na podzim naopak strašně těšila. Když byla ta tepla v září, už jsem si říkala, ty jo kdy to konečně skončí. Podzim je moje nejzamilovanější období i s těmi dešti. Mám na něm ráda všechno, přes rozčvachtané listy, tak barvy a to kouzlo sedět doma v křesle s dekou, svetrem, teplými ponožkami, horkým nápojem a dobrou knihou. Může být něco lepšího? Krátké procházky se psem a pak krásná odměna ve formě vařícího čaje. To jsem prostě já. Ale chápu, že pro někoho podzim může znamenat pravý opak, ale třeba na tebe ta atmosféra ještě dolehne :)

    Sleduji tě pod jménem Bára Alexová
    barunka.alex@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem se na podzim nejdříve taky vůbec netěšila, ale teď ho miluju. Skoro každý den chodím ven s přáteli, kteří si po aktivním létě KONEČNĚ zajdou na kafe, nebo horkou čokoládu a když nikdo nemá čas jdu třeba alespoň něco vyfotit, protože tyhle barvy jsou prostě dokonalé!
    Já mám zatím dárek jenom pro ségru, ale asi to jinak nechám jako každý rok na poslední chvíli.

    Teď nejsem přihlášená, ale měla bych tě sledovat pod jménem : Daisyx a můj email je denisavra@seznam.cz ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám podzim celkem ráda, ještě radši mám zimu - teda když je jasno a sníh ��... a pak jaro a léto... zkrátka líbí se mi celý ten pravidelný koloběh. Také se mi líbí knihy, co čteš. Sem tam se inspirují. Ad HP: na "osmičku" se moc těším. Určitě se mi líbit bude. V případě Harryho Pottera mě prostě musí bavit cokoliv ��... Tereza Špetlíková, tereza.spetlikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. 1) Podzim miluji. Když se řekne podzim, vybaví se mi barevné listy zalité sluncem nebo potok, ve kterém plují spadané listy. Prostě žádná deprese! :) A nějaký deštík mi nevadí :).
    2) Lucie Čermáková
    3) elenyaindil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Musím s tebou souhlasit. Letošní léto, které občas jako léto ani nevypadlo, jsem si skoro vůbec neužila. Já totiž zbožnuji teplo, kdy se mohu jen tak vyvalit na deku a užívat si teplých slunečných dnů. Ale letos to celkem moc nešlo. A na podzim jsem se vůbec netěšila, sychravo, mokro a pošmourno. Brrr. Kde máme nějaké babí léto? Já prostě chci ještě trochu sluníčka. Ale přesně jak říkáš je třeba si i na tomto počasí najít něco hezkého, třeba čtení dobré knihy, někde v teple zachumlaná do deky. A právě to jsem si uvědomila díky tvému článku :)Díky :)
    Tvůj blog jsem dnes navštívila poprvé, ale určitě budu sledovat pod jménem Amy Laurien :)
    tereza.pazdirkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Dneska u nás sice svítí sluníčko, ale jinak ten podzim naprosto nesnáším. :( Miluji teplo a nejvíce věcí ve svém šatníku mám právě letních. Horko těžko se u mě najdou trička s dlouhým rukávem. Halloween mám ale ráda, škoda, že se u nás neslaví. Pokud máš dárky vymyšlené už v červnu, tak ti teda hrozně závidím, protože já to všechno vymýšlím na poslední chvíli a pak nevím co... :(
    Harryho Pottera jsem si chtěla koupit, ale teď jsou to pro mě velké náklady...
    Sleduji tě pod jménem Martina Kandrnálová a můj e-mail je m.kandrnalova@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já podzim miluji! :) Všechno barevné a není až takové teplo. Nejlíp se čte s čajem a s teplou dekou někde u okna :) Vždy to dělám, protože mě to naplní energií. Dekorace mám, ale ne až tak velké jako někteří lidé :)
    Halloween u nás neslavíme, protože ho nemáme rádi. Je to prostě americký svátek. Vánoce <3 Naprosto je miluji. Já mám už nakoupené 2 dárky, protože z ebay to nechodí příliš brzo :D
    Harry Pottera mám dávno přečteného a dokonce zrecenzovaného. Moc se mi líbil, ale nemusel být tak drahý.
    E-mail: lucytejchmanova@email.cz
    Sleduji tě pod jménem Lucie Tejchmanová.

    OdpovědětVymazat
  22. No, trichu to podzimni počasí závidím :D tady v Texasu je pořád kolem 28 stuonu... teda rano je tak 17-24 odpoledne nekdy i 32 a vecer prijemnejch 26 stupnu... kazdopadne to tu trochu barevnejsi :D
    Na halloween se moc tesim, tady tim vsichni žijou :D zrovna dneska jdu na takovou před halloweenskou larty, hah budu Arya Stark z Game of Thrones-chtela jsem byt slepa, ale cocky tu prodavaji jen na internetu, takze budu normalni :/ :D
    Ja taky mam všechny darky vymysleny uz v lete, ale pak je kupuji az nekdy tyden lred Vanoci. Jako ted ma muj host bracha za 5 dni narozky, a darek jdu kupovat az zitra snad... a t o jsem ho chtela koupit uz tak pred mesicem :D
    No, uzivej si ten lravy podzim i stim osklivym pocasim!! :D

    Sleduji te jako Denyii (exchange student v usa) a email: denisaciprysova@seznam.cz

    Mej se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  23. SOUTĚŽ UKONČENA!
    DÍKY VŠEM ZA ÚČAST, VÝTĚZE ZKONTAKTUJI EMAILEM. ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře 😊
Komentáře u příspěvků starších 10 dní jsou moderovány. :)

Blog Archive