Nezbytnosti #3 PODZIM

Pokud už znáte formát mých článků s názvem "Nezbytnosti" tak už určitě víte, že jsem vám doposud vždycky ukázala věci, které se ho...

Pokud už znáte formát mých článků s názvem "Nezbytnosti" tak už určitě víte, že jsem vám doposud vždycky ukázala věci, které se hodí k danému období a většinou si je chci i koupit . Dneska jsem to zkusila trochu jinak. Upřednostnila jsem ukazování věcí, které už mám a přidala i pár těch, o kterých zatím jenom sním.


*
První věc, kterou jsem letos na podzim začala shánět, byl kabát. Loni se mi totiž stala docela nepříjemná věc a to, že jsem si nevybrala pořádnou zimní bundu.
Nakonec jsem si zvolila dlouhý, v nude barvě a už teď ho miluju a vyhledávám příležitosti k tomu, abych si ho mohla obléct i v tomto teplém počasí :) (psala jsem, když bylo ještě hezky :/ )

*


(H&M)

*
Myslím, že nejdůležitější na podzim jsou takové ty boty, které budou vypadat přijatelně i když s nimi šlápnete do té největší louže v okolí. Teď jsem si ale pořídila boty, které vytáhnu jenom, když nebude nikde žádné nebezpečí v podobě vody, bláta nebo něčeho jiného (a jsou boží).

*



Každý, kdo má alespoň trošičku rád čtení pravděpodobně zaznamenal, že vyšel nový Harry Potter. Já už ho mám doma a i když jsem přečetla asi prvních třicet stránek -ubíhá to hrozně rychle- začtu se do něj nejspíš až dneska večer, protože jsem konečně dočetla S láskou Rosie (recenze brzy :D).


A nakonec jsem se rozhodla vám přidat ještě pár věcí, které bych si na podzim chtěla koupit.

První místo patří samozřejmě svíčkám. Já tady mám fotku yankee candle, protože je momentálně ze všech nejpopulárnějším, ale upřímně mě na značce zase tolik nezáleží.
Do těchto bot jsem se zamilovala a zbytečně mi budete říkat, že koupit si bílé boty na podzim je asi ta největší blbost..
.
DOLLER - Začátek měsíce

Jak se začínám dostávat ke konci mého diáře, přemýšlím jaký si pořídím příště. Vždycky ho totiž kupuji až v únoru, protože mi žádný nepadne do oka, ale letos bych to chtěla změnit třeba s tímhle diářem od Doller.


A co jsou vaše nezbytnosti na podzim?
Angee.


*Myslím, že to je jasné, ale nic tady z toho není reklama, jsou to jenom věci, které se mi líbí (ale kdyby mi je někdo chtěl dát zadarmo tak by mi to nevadilo :D :D).

CO BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT

4 komentářů

  1. Mou nezbytností z nedávné doby byla novinka od Epicy The Holographic Principle, která vyšla na konci září :) Jinak z knížek opravdu nutně potřebuju Winter :D Na konci listopadu pak vychází Třináctý učedník, což je pátý díl série o Bjornu Beltovi od mého oblíbeného Toma Egelanda, takže si ho taky nenechám ujít :) Já osobně nejsem moc diářový typ, ale teď jsem na Humbooku dostala jeden takový pěkný, tak uvidíme, třeba jim přijdu na chuť. A nějakou svíčku bych si taky chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O knížkách jsem neslyšela :/, jenom o Winter takže díky za tipy! Já mám momentálně období, kdy bych se bez diáře neobešla :D
      Díky za komentář ;)

      Vymazat
  2. Na diář Doller jsem se taky už dívala, hodně mě zaujal ten minimalistický vzhled :). Co se týče svíček, tak já jedině Yankee Candle, nebo žádnou. Jinak leda aromalampička. Je to z toho důvodu, že Yankee Candle mají mnohem lepší složení, používají přírodní vonné esence a mají vůně, které mám nejraději a jinde je neseženu (bílá gardénie, čisté prádlo,...). Já jsem na vůně a svíčky velice háklivá a podle mě se ta kvalita nedá srovnat s obyčejnýma svíčkama, které člověk koupí třeba v Ikea. A Yankee Candle to u mě vyhrávají proto, že vzhldem k tomu, jak jsem na svíčky náročná, tak nejlevnější z těch, co splňují mé požadavky, jsou právě Yankee Candle :D. Ale koupím si je jen občas, jinak mám tu aromalampičku :).

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď přestávám používat kosmetiku testovanou na zvířatech takže se asi zaměřím i na kvalitu svíček. Upřímně do teď jsem prostě vzala v Ikee nebo v Tescu tu, která se mi zrovna líbila nejvíc...
      Díky za komentář ;)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře 😊
Komentáře u příspěvků starších 10 dní jsou moderovány. :)

Blog Archive