Tipy na dárky ke dni matek | 2016

Každoročně se musíme potýkat s nakupováním dárků k narozeninám, svátkům, vánocům nebo výročím. Pokaždé je to těžší a těžší a dárky méně ori...

Každoročně se musíme potýkat s nakupováním dárků k narozeninám, svátkům, vánocům nebo výročím. Pokaždé je to těžší a těžší a dárky méně originální. Jeden den je ale důležité dát něco co vykouzlí obdarovanému úsměv na tváři. Nic víc totiž není potřeba.


Letos připadá na den matek 8. května což znamená, že máme přesně 3 dny na to něco vymyslet. Na téhle tradici mám ráda to, že doopravdy stačí jenom pestrá kytička a objetí, ale proč k tomu nepřidat třeba knížku nebo něco DIY? Tady máte několik tipů na dárek ke dni matek:




P.S.

Aňa Geislerová

Tuto populární knihu jste museli alespoň jednou zahlédnout ve výloze knihkupectví. Herečka Aňa Geislerová do ní zapisovala zážitky ze svého života jako do deníčku. Knížka se stala v poslední době hitem takže je docela velká pravděpodobnost, že se mamince zalíbí (a jestli ne tak má alespoň hezkou obálku ).

Zrno je grunt

Snaží se zrovna vaše mamka začít jíst zdravě? Udělejte jí radost nějakou RAW kuchařkou, nebo třeba knížkou Zrno je grunt, kde -cituji z antonace- Objevíte blahodárné účinky a skvělou chuť nejrůznějších odrůd zrn.

Analfabetka, která uměla počítat

Jonas Jonasson

Tato, nebo první knížka od Jonase Jonassona je podle mě docela dobrá volba se kterou se netrefíte vedle.

Bridget Jonesová: láskou šílená

Helen Fieldingová

Mým posledním tipem z knížek je poslední díl Bridget Jonesové. A pokud ji vaše maminka nikdy nečetla tak zkuste 1. díl ;)



Je jedno jestli je vám 12 nebo 20, ale hezký dárek na jehož tvorbě se podílíte i vy je stejně vždycky nejlepší.

1.



Vyberte nějaký hezký citát nebo vymyslete něco co na vaši maminku sedí a napište to na hrneček. To co jste ji chtěli sdělit si pak může připomenout každé ráno u snídaně.








2.


Nejjednodušší na světě je asi vybrat nějakou hezkou fotku s vámi a vaší mamkou a dát ji do rámečku. Pokud vám to ale nestačí můžete zkusit být i více originální ;)

Odkaz na DIY k 1. obrázku je TADY

How to make a mason jar vase and frame


3.


Nechte za sebe na chvíli pracovat vaší kreativitu a upečte něco jako cookies ve tvaru srdíček, kytiček a čehokoliv co vás napadne. Polijte to vrstvou barevné polevy a nakonec třeba napište na každou sušenku jedno slovo, které vystihuje mamčinu vlastnost nebo vzpomínku na ni.



Pokud se rozhodnete obdarovat maminku nějakou kosmetikou tak rozhodně NEvybírejte
 nic jako je korektor nebo make-up. Zvolte spíš nějaké hezké stíny, nebo řasenku.





CO BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT

5 komentářů

  1. Každý rok na den matek kupuju dvojitou nálož dárků, protože mamka má ten den i narozeniny :D Už mi upřímně docházejí nápady, takže děkuji za článek. Moc ráda se nechávám inspirovat :) Moc se mi líbí ty DIY nápady!
    Bookshlef Stories

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj článek je plný krásný tipů, myslím, že minimálně jeden z nich určitě využiji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se rozhodneš nějaký využít tak určitě pošli fotku ;)
      Díky za komentář!

      Vymazat
  3. Moc pěkné tipy :-) Docela mě zaujala paletka od Douglas :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře 😊
Komentáře u příspěvků starších 10 dní jsou moderovány. :)

Blog Archive